Over Ons

Over Ons

De Nederlandse Mitel Gebruikersgroep is onderdeel van de Mitel EMEA User Group en is een onafhankelijke organisatie die klanten een reeks aan diensten en netwerkmogelijkheden biedt.

MISSIE

De divisie streeft ernaar om vertegenwoordigers vanuit bedrijven en organisaties die gebruik maken van of een contract hebben getekend om gebruik te maken van Miteloplossingen bij het uitoefenen van hun werkzaamheden binnen het bedrijf, samen te brengen. De doelen van de
lokale divisie zijn:

i. Een platform te bieden waar meningen en ervaringen gedeeld kunnen worden over de vereisten van Mitel-oplossingen voor zover dit betrekking heeft op ontwikkeling van het systeem en randapparatuur.
ii. Een platform te bieden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden over de werking van Miteloplossingen en hun functies.
iii. Een platform te bieden waar procedures, verbeteringen en suggesties voor wijzigingen aan procedures besproken kunnen worden en deze te presenteren aanMitel en/of andere organisaties waar van toepassing.
iv. Zaken opnemen namens een lid of leden van de lokale divisie met betrekking tot een individueel systeem of alle soortgelijk geïnstalleerde systemen.
v. Vertegenwoordiger zijn voor Mitel en andere erkende beheerders, gebruikers of aanbieders van diensten met betrekking tot zaken gerelateerd aan de systeemvereisten voor installatie, werking en onderhoud, met betrekking tot zowel de technische als financiële aspecten van de Mitel-oplossingen. Ditbet reft echter geen commerciële vertegenwoordiging.
vi. De leden op de hoogte te houden van technische, operationele en onderhoudsaspecten van Miteloplossingen en het opvragen van deze informatie bij autoriteiten, goedgekeurde leveranciers en dienstverleners.
vii. Waar van toepassing administratieve ondersteuning bieden aan andere EMEA User Group divisies.
viii. De divisie ondersteunt andere divisies binnen EMEA bij het opzetten en de groei van hun eigen gebruikersgroepen en werkt samen om passende regionale processen op te zetten.

Lid worden? – registreer hier