De gebruikersgroep van Mitel Nederland

De gebruikersgroep van Mitel Nederland

Mitel Gebruikersgroep Nederland– de onafhankelijke stem van Nederlandstalige gebruikers

Altijd als eerste beschikken over de laatste informatie over uw Mitel-omgeving? Regelmatig met Mitel en andere gebruikers in gesprek over de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse taal? Toegang tot extra kennisbronnen en speciale themasessies? Dan is de Mitel Gebruikersgroep iets voor u.

Wanneer uw antwoord ‘ja’ is op één van bovenstaande vragen en u bent eindgebruiker/klant van Mitel producten of diensten in of rond Nederland, wordt dan lid van de Nederlandse Mitel Gebruikersgroep! Onze lokale groep is onderdeel van de Global Mitel Usergroup, dus daar bent u dan automatisch ook lid van.

Join Mitel User Group

 • Get inside info on Mitel products and services
 • Interact and network with other members
 • Access member-only content, education and events

VOORDELEN:

 1. U kunt als lid zonder kosten deelnemen aan alle georganiseerde bijeenkomsten (meestal 2 per jaar). De bijeenkomsten worden op wisselende interessante locaties in Nederland gehouden. Tijdens de bijeenkomsten is Nederlands in principe de voertaal en wordt u bijgepraat over Mitel ontwikkelingen (roadmap) en kunt u met andere klanten en Mitel engineers van gedachten wisselen.
 2. U krijgt als lid ook toegang tot het gepresenteerde materiaal en foto’s van de bijeenkomsten.
 3. Wordt lid van een netwerk van mensen die voor dezelfde uitdagingen, vragen en kansen staan in de steeds veranderende wereld van communicatietechnologie van vandaag. Ontmoet zowel klanten als Mitel engineers.
 4. U krijgt toegang tot het Mitel spreekuur, waarbij u rechtstreeks contact kunt hebben met Mitel engineers over vragen die in uw organisatie spelen.
 5. U hebt invloed! Leden van de gebruikersgroep spelen een rol in de vorming en richting van de ontwikkeling van Mitel-producten. D.m.v. focusgroepen, enquêtes en field trials van nieuwe oplossingen worden leden gevraagd om hun input. Wij zijn tenslotte de eindgebruikers.
 6. Mitel gebruikersgroep leden hebben toegang tot trainingen voor eindgebruikers en technische documentatie om de klant te ondersteunen.
 7. U krijgt voorrang en/of korting op Mitel events en soms ook op trainingen of produkten.
 8. Als lid van de Nederlandse lokale groep, bent u automatisch ook MUGPro lid van de Global Mitel User Group en profiteert u dus ook van alle bijbehorende voordelen:
  1. Jaarlijkse Virtual Event(s) : virtuele bijeenkomsten met roadmaps, specialisten, case studies, trainingen, etc.
  2. U krijgt als lid toegang tot het besloten website gebied via welk u ook (single-sign-on) toegang tot Mitel databases krijgt om uw organisatie te ondersteunen en te helpen groeien.
   • Mitel Knowledge Management (technische documentatie)
   • Mitel Learning Management
   • Mitel Education & Training
   • Mitel MiAccess
   • Mitel news + blog
  3. Toegang tot (engelstalige) webinars, die diverse keren per jaar worden georganiseerd.
  4. Toegang tot het (engelstalige) webforum om uw Mitel gerelateerde vragen te stellen of mening te delen met anderen. Naast gebruikers en partners/distributeurs nemen ook Mitel Engineers actief deel aan dit forum.
  5. Maandelijkse (engelstalige) nieuwsbrief.

Lees verder