Bestuur

De leden van het bestuur zijn verantwoordelijk voor de jaarplanning van de diverse activiteiten voor de leden. Hiernaast verzorgen zij de ledenadministratie, houden budget bij en zijn zij de 'stem' richting Mitel. Het bestuur van de Nederlandse Mitel Gebruikersgroep bestaat uit:


Peter Van de Venne

Sinds juli 2002 ben ik Director IT van de Spliethoff Group, die vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam meer dan 100 zeeschepen exploiteert die wereldwijd worden ingezet. Momenteel met 28 kantoren variërend van Houston tot Manila en van Helsinki tot Barcelona.

Vanuit mijn studie Elektrotechniek-telecommunicatie ben ik altijd betrokken gebleven bij telecom. Het intern kunnen bellen van zowel je collega's op meer dan 10 vestigingen met een Mitel telefooncentrale als de kapitein op een schip midden op de oceaan draagt zeker bij tot het gevoel dat je 'bij dezelfde club werkt'. Technologisch vol uitdagingen.

De Mitel User Group vind ik een uitstekend platform voor het uitwisselen van ideeën en ervaringen en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Contact.


Marco Heijmen

Sinds januari 1990 ben ik werkzaam bij Rotra Group als Manager ICT. Rotra is een familiebedrijf in de logistieke sector. Sinds januari 2020 gespecialiseerd in luchtvracht, zeevracht, warehousing, douane formaliteiten en container vervoer met een eigen container terminal in Doesburg. Het hoofdkantoor van Rotra is gevestigd te Doesburg, met daarnaast kantoren nabij Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel en sinds kort ook in Mexico. Vervoer van vracht voor klanten wordt geregeld middels een agentennetwerk over de gehele wereld.

IT was al voordat ik startte bij Rotra mijn hobby. Heb dan ook van mijn hobby mijn werk kunnen maken bij Rotra. Met altijd voldoende uitdagingen in mijn werk. Ben sinds het begin verantwoordelijk geweest voor de implementaties en het beheren van diverse telefooncentrales. De laatste 12 jaar was dit Mitel. Het nieuwste project voor telefonie binnen Rotra wordt nu de virtuele Mitel omgeving on premise naar de cloud migreren. Communicatie/bereikbaarheid is voor Rotra een must.

Zit al weer een aantal Jaren in het bestuur van de Mitel User Group en doe dat met veel plezier. Het mooie hieraan is ervaring uitwisselen met collega’s en elkaar verder helpen om tot een mooie oplossing te komen. Ik hoop dit ook nog een aantal jaren te mogen doen.


Heeft u ook interesse in een bestuursfunctie? Neem dan contact op met het bestuur.

Lid worden? – registreer hier