Bestuur

De leden van het bestuur zijn verantwoordelijk voor de jaarplanning van de diverse activiteiten voor de leden. Hiernaast verzorgen zij de ledenadministratie, houden budget bij en zijn zij de 'stem' richting Mitel. Het bestuur van de Nederlandse Mitel Gebruikersgroep bestaat uit:


Peter Van de Venne

Sinds juli 2002 ben ik Director IT van de Spliethoff Group, die vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam meer dan 100 zeeschepen exploiteert die wereldwijd worden ingezet. Momenteel met 28 kantoren variërend van Houston tot Manila en van Helsinki tot Barcelona.

Vanuit mijn studie Elektrotechniek-telecommunicatie ben ik altijd betrokken gebleven bij telecom. Het intern kunnen bellen van zowel je collega's op meer dan 10 vestigingen met een Mitel telefooncentrale als de kapitein op een schip midden op de oceaan draagt zeker bij tot het gevoel dat je 'bij dezelfde club werkt'. Technologisch vol uitdagingen.

De Mitel User Group vind ik een uitstekend platform voor het uitwisselen van ideeën en ervaringen en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Contact.


Marco Heijmen

Profiel volgt.


 

 

Heeft u ook interesse in een bestuursfunctie? Neem dan contact op met het bestuur.

Lid worden? – registreer hier