Bestuur

De leden van het bestuur zijn verantwoordelijk voor de jaarplanning van de diverse activiteiten voor de leden. Hiernaast verzorgen zij de ledenadministratie, houden budget bij en zijn zij de 'stem' richting Mitel. Het bestuur van de Nederlandse Mitel Gebruikersgroep bestaat uit:


Peter van de Venne

Sinds juli 2002 ben ik Director IT van de Spliethoff Group, die vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam meer dan 100 zeeschepen exploiteert die wereldwijd worden ingezet. Momenteel met 28 kantoren variërend van Houston tot Manila en van Helsinki tot Bilbao.

Vanuit mijn studie Elektrotechniek-telecommunicatie ben ik altijd betrokken gebleven bij telecom. Het intern kunnen bellen van zowel je collega's op meer dan 10 vestigingen met een Mitel telefooncentrale als de kapitein op een schip midden op de oceaan draagt zeker bij tot het gevoel dat je 'bij dezelfde club werkt'. Technologisch vol uitdagingen.

De Mitel User Group vind ik een uitstekend platform voor het uitwisselen van ideeën en ervaringen en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Contact.


Marco Heijmen

Profiel volgt.


Tim van der Eem

In november 2010 ben ik in dienst gekomen bij Stichting Lunet zorg. In eerste instantie was mijn expertisegebied gericht op systeembeheer en telefonie in de simpele vorm. In de jaren die erop volgden ben ik mij verder gaan richten op telefoniebeheer in de breedste zin van het woord. Van telefoonlijn tot toestel en klassieke tot mobiele telefonie.

Lunet zorg spitst zich toe op de zorg voor mensen met een beperking, dit gebeurt in de wijken verdeeld over ruim 80 locaties (woningen en dagbesteding) in de regio zuidoost Brabant, binnen ambulante teams welke de zelfstandig wonende cliënten bezoeken en op onze 2 woonparken in Duizel en Eindhoven. Daarnaast hebben wij ook een hoofdkantoor waar directie en personele zaken als HRM gesitueerd zijn. De zorg die wij bieden is erg afhankelijk van de techniek en het is bijzonder hier een rol in te kunnen vervullen.

Van origine ben ik dus geen telefoniebeheerder, maar heb mij gaandeweg door zelf uitzoeken en trainingen via de Mitel-partner de kennis der telefonie meester gemaakt.
De Mitel User Group is voor mij dan ook een platform om kennis te kunnen delen en te vergaren. Door de diversiteit aan leden komen er steeds ook nieuwe ideeën welke een ander wellicht kunnen helpen. Ik zet mij daar ook graag voor in.

Heeft u ook interesse in een bestuursfunctie? Neem dan contact op met het bestuur.

Lid worden? – registreer hier