NO APPLICATION IN FILESYSTEM FOUND

Home Forums Unified Communications MiVoice Office 400 NO APPLICATION IN FILESYSTEM FOUND

Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #3877
    Herman Anugu
    Participant

    My workmate worked on the new mitel 400.I not sure what he did and the system LCD came up with “NO APPLICATION IN FILESYSTEM FOUND.” How do I fix this issue?I would appreciate if any documentation can be presented.

    I need assistance urgently.

    Regards,
    Herman Anugu

    #3878

    I am unaware of this system error but I would recommend contacting the Mitel partner that installed the Mitel 400 to get the system back up and running.

    #3879
    Herve Morin
    Participant

    i suggest to search for “emergency upload” (EUL) in the system manual (your partner should have this) to restore a valid application in the file system.

    #3903
    Eliseo Soriano
    Participant

    Hello, you would have to put mitel 400 in emergency mode, give me your email and I will send you the manual to perform the procedure

    #3906
    Herman Anugu
    Participant

    Hi Eliseo Soriano,
    My email is herman.anugu@telikompng.com.pg
    Thankyou and Looking forward to your email.

    Regards,
    Herman Anugu

    #3908
    Elton Osborne
    Participant

    Hi Herman,

    Hopefully you were given or found the instructions already.
    The details to format and perform an EUL can be found in KMS article HO184 (link below).
    https://mitel.custhelp.com/app/answers/answer_view/a_id/1000131/loc/en_US

    Please log a case with ANZ support using Tech Central Tracker.
    If you have any issues logging a case please contact channelsupportanz@mitel.com.

    Regards, Elton.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.